3 reacties

Nicoline van Zeijl · februari 9, 2020 op 6:56 pm

Gisteren voor het eerst kennis gemaakt met de Ayurvedische keuken bij Silvia. Het was een zeer geslaagd avontuur met kruiden waar ik nog nooit van gehoord had en heerlijke nieuwe smaken. Voor mij is het leukste toch het met ze allen de maaltijd opeten na gedane arbeid. Gezellig in een mooie ruimte koken en eten daarnaast nog wat kennis opdoen over de ayurvedische keuken en levenstijl als extraatje. Echt een aanrader.

Alfred Kersaan · september 26, 2020 op 8:10 pm

Allereerst een enorm compliment aan Silvia. Een allerhartelijkste ontvangst en heel veel informatie vooraf. Dat bracht mij en ons groepje al een een goede ‘mood’. Een door haar uitgezocht menu, instructies en ingrediĆ«nten waar we mee aan de slag konden. En Silvia, als chef, bij iedereen scherp in het geven van aanwijzingen en hulp en alles op een heel stimulerende manier. Dan, het gezamenlijk nuttige van het bereide, gezellig, verrassend, erg smakelijk. Aanrader. Dat geldt ook voor het toepassen van het geleerde in de eigen keuken. Echt top!

marjanne meijer · september 27, 2020 op 10:36 am

Silvia, hartelijk dank voor de leuke leerzame workshop, ook je uitleg over kruiden was leerzaam. We hadden een leuke groepje, ieder maakte een recept, en later gezellig met elkaar opgegeten. Zeker een aanrader om dit eens te doen. Het was top!!! Dank je wel Sylvia!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.