1. Afgelopen week een workshop Ayurvedisch koken met mijn moeder, schoonzussen en lieve vriendin gedaan onder begeleiding van Silvia. Ik vond…

  2. Wat heb ik genoten en wat weet je veel kennis te delen over de kruiden de toepasbaarheid en geneeskrachtige werking…

  3. Wij hebben met onze 2 volwassen kinderen een leuke leerzame middag gehad. Goede inleiding en daarna leuk koken met elkaar…

  4. Een perfect uitje voor ons als beginners in ayurveda wereld. Wat basis informatie hier en wat verdiepende kook inzichten daar.…

  5. Dit was mijn tweede Kookworkshop bij Silvia. Weer veel geleerd over Vedisch koken en Ayurveda. Thuis nog geprobeerd om de…15 reacties

Nicoline van Zeijl · februari 9, 2020 op 6:56 pm

Gisteren voor het eerst kennis gemaakt met de Ayurvedische keuken bij Silvia. Het was een zeer geslaagd avontuur met kruiden waar ik nog nooit van gehoord had en heerlijke nieuwe smaken. Voor mij is het leukste toch het met ze allen de maaltijd opeten na gedane arbeid. Gezellig in een mooie ruimte koken en eten daarnaast nog wat kennis opdoen over de ayurvedische keuken en levenstijl als extraatje. Echt een aanrader.

Alfred Kersaan · september 26, 2020 op 8:10 pm

Allereerst een enorm compliment aan Silvia. Een allerhartelijkste ontvangst en heel veel informatie vooraf. Dat bracht mij en ons groepje al een een goede ‘mood’. Een door haar uitgezocht menu, instructies en ingrediĆ«nten waar we mee aan de slag konden. En Silvia, als chef, bij iedereen scherp in het geven van aanwijzingen en hulp en alles op een heel stimulerende manier. Dan, het gezamenlijk nuttige van het bereide, gezellig, verrassend, erg smakelijk. Aanrader. Dat geldt ook voor het toepassen van het geleerde in de eigen keuken. Echt top!

marjanne meijer · september 27, 2020 op 10:36 am

Silvia, hartelijk dank voor de leuke leerzame workshop, ook je uitleg over kruiden was leerzaam. We hadden een leuke groepje, ieder maakte een recept, en later gezellig met elkaar opgegeten. Zeker een aanrader om dit eens te doen. Het was top!!! Dank je wel Silvia!!!

Henriette Verbaarsschott · augustus 19, 2021 op 7:42 pm

Hartelijk dank voor deze gezellige en informatieve workshop, Silvia. Het was was voor mij een kennismaking met Ayurveda. Ik ga zeker weer een workshop bij je volgen!

Marita van der Pijl · augustus 21, 2021 op 2:55 pm

Ayurvedisch koken met begeleiding van Silvia, gewoon doen šŸ˜‰ een aanrader. Silvia heeft alles tot in de puntjes voorbereid, verse producten ingekocht en bijpassende recepten gemaakt waarbij ze rekening houdt met eventuele allergieĆ«n. De smaakexplosie van de verschillende gerechten naast elkaar tijdens het afsluitende diner vormen de bekroning van het gezellige koken met elkaar. Silvia dank je wel voor de gezellige en leerzame workshop, de smaakvolle eindproducten, de tips, recepten op papier en in de mail. Ik kom zeker vaker.

Lucy · augustus 25, 2021 op 8:17 am

Wat een heerlijke workshop onder begeleiding van Silvia. Veel geleerd over de Ayurvedische keuken en ontzettend lekker gekookt! En ook niet onbelangrijk: er was heel veel gezelligheid!

Super waardevol om nog eens te herhalen dus ik kom zeker terug!

Wat ook heel handig is dat je de recepten naderhand per email krijgt opgestuurd zodat je ze altijd bij de hand hebt.

Annet van der voort · september 4, 2021 op 8:03 pm

Het was een heerlijke en gezellige workshop onder begeleiding van Silvia. Heerlijk gekookt met veel verschillende kruiden, waarover we ook uitleg kregen, wat deze kruiden voor je doen.
Vandaag de Dahl soep gemaakt voor mijn Aziatische gasten en ze vonden hem heerlijk.
Alle recepten krijg je mee, om ze thuis ook te maken.

Patrick Minderhoud · november 2, 2021 op 5:41 pm

Een super leuke workshop en kennismaking met de ayurvedische keuken. En bovenal lekker eten! We gaan zeker nog een keer meer gerechten koken.
Dank je wel Silvia voor deze mooie herinnering.

Tamara · november 3, 2021 op 9:28 am

Wat was het allemaal goed geregeld! Echt een kookfeestje. En heel blij met de recepten en extra kennis over mezelf en mijn vriendenšŸ˜œ!!!! Super bedankt, namens een geĆÆnspireerde Pitta.

Roelinda · december 2, 2021 op 1:07 pm

Echt een super leuke en leerzame workshop gehad van Silvia. Het was erg interessant om nog meer te weten te komen over ayurveda en de keuken hiervan. Daarnaast super leuk om vervolgens met de groep een heel menu klaar te maken. Super bedankt voor de workshop!

Henriette Verbaarsschott · maart 2, 2022 op 4:25 pm

Dit was mijn tweede Kookworkshop bij Silvia. Weer veel geleerd over Vedisch koken en Ayurveda. Thuis nog geprobeerd om de soep na te maken, maar… het was niet zo lekker als op de workshop. Een gezellige middag gehad met een leuk clubje dames. Chapati’s maken was een feestje!

Marloes en Majka · maart 2, 2022 op 8:19 pm

Een perfect uitje voor ons als beginners in ayurveda wereld. Wat basis informatie hier en wat verdiepende kook inzichten daar. En dat allemaal tijdens een intiem en gezellig samen komen! In de keuken leer je ook weer nieuwe recepten die je thuis keer op keer kunt maken, wel of niet met variaties. En het proeven, tja dat is natuurlijk het leukste van alles! Dikke dank šŸ™‚

Roswitha · maart 28, 2022 op 7:55 pm

Wij hebben met onze 2 volwassen kinderen een leuke leerzame middag gehad. Goede inleiding en daarna leuk koken met elkaar en natuurlijk heeft het ons goed gesmaakt!

Margareth Ottenhof · juni 27, 2022 op 3:12 pm

Wat heb ik genoten en wat weet je veel kennis te delen over de kruiden de toepasbaarheid en geneeskrachtige werking daarover! Het samen koken was ontzettend leuk om te doen om daarna samen de gerechten te eten. Ik heb heeeeerlijk gegeten! Ik ben ook erg blij met mijn koksklapper en de website informatie waar eea verkrijgbaar is.
Silvia ontzettend bedankt voor deze leerzame middag en jouw gastvrijheid!
Iedereen die nog twijfelt om deze kookworkshop te volgen kan ik zeggen gewoon doen! Het maakt het koken nog leuker dan dat het al is!

Elly de Zwart · oktober 13, 2022 op 6:06 pm

Afgelopen week een workshop Ayurvedisch koken met mijn moeder, schoonzussen en lieve vriendin gedaan onder begeleiding van Silvia. Ik vond het geweldig! De workshop heeft voor iedereen veel te bieden: voor degenen die ‘gewoon gezellig met elkaar iets nieuws willen koken en eten’ tot degenen die – zoals ik – echt graag meer willen leren over de vedische keuken en de Ayurvedische leer en voorkeur hebben voor puur, eerlijk, gezond en biologisch eten. Leerzaam, inspirerend, en ook nog eens heel leuk en lekker. Silvia zorgt voor alles: van een op maat gemaakt menu, de inkoop, de workshop tot en met schriftelijke informatie over recepten en waar je benodigdheden kunt verkrijgen. Super!

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *