1. Afgelopen zondag (15-10) de workshop Ayurvedisch koken gehad van Silvia. Het was uitermate gezellig, smakelijk en informatief. Silvia gaf vooraf…

  2. Bedankt silvia voor de super leuke middag. Het was een leuke leerzame en lekkere workshop. Je bent een vrouw die…

  3. Gisteren een kookcursus ayurvedisch koken van Silvia gehad. Alles werd van te voren goed uitgelegd en op de recepten die…

  4. Eindelijk, gisteren was het zover, we konden gaan koken op ayurvedische manier met Silvia. Wat een vakvrouw, ze neemt je…

  5. Uitstekende, leerzame en goed voorbereide en begeleide workshop ayurvedisch koken. Silvia en Jaap, ik heb genoten van de heerlijke gerechten…23 reacties

Nicoline van Zeijl · februari 9, 2020 op 6:56 pm

Gisteren voor het eerst kennis gemaakt met de Ayurvedische keuken bij Silvia. Het was een zeer geslaagd avontuur met kruiden waar ik nog nooit van gehoord had en heerlijke nieuwe smaken. Voor mij is het leukste toch het met ze allen de maaltijd opeten na gedane arbeid. Gezellig in een mooie ruimte koken en eten daarnaast nog wat kennis opdoen over de ayurvedische keuken en levenstijl als extraatje. Echt een aanrader.

Alfred Kersaan · september 26, 2020 op 8:10 pm

Allereerst een enorm compliment aan Silvia. Een allerhartelijkste ontvangst en heel veel informatie vooraf. Dat bracht mij en ons groepje al een een goede ‘mood’. Een door haar uitgezocht menu, instructies en ingredi├źnten waar we mee aan de slag konden. En Silvia, als chef, bij iedereen scherp in het geven van aanwijzingen en hulp en alles op een heel stimulerende manier. Dan, het gezamenlijk nuttige van het bereide, gezellig, verrassend, erg smakelijk. Aanrader. Dat geldt ook voor het toepassen van het geleerde in de eigen keuken. Echt top!

marjanne meijer · september 27, 2020 op 10:36 am

Silvia, hartelijk dank voor de leuke leerzame workshop, ook je uitleg over kruiden was leerzaam. We hadden een leuke groepje, ieder maakte een recept, en later gezellig met elkaar opgegeten. Zeker een aanrader om dit eens te doen. Het was top!!! Dank je wel Silvia!!!

Henriette Verbaarsschott · augustus 19, 2021 op 7:42 pm

Hartelijk dank voor deze gezellige en informatieve workshop, Silvia. Het was was voor mij een kennismaking met Ayurveda. Ik ga zeker weer een workshop bij je volgen!

Marita van der Pijl · augustus 21, 2021 op 2:55 pm

Ayurvedisch koken met begeleiding van Silvia, gewoon doen ­čśë een aanrader. Silvia heeft alles tot in de puntjes voorbereid, verse producten ingekocht en bijpassende recepten gemaakt waarbij ze rekening houdt met eventuele allergie├źn. De smaakexplosie van de verschillende gerechten naast elkaar tijdens het afsluitende diner vormen de bekroning van het gezellige koken met elkaar. Silvia dank je wel voor de gezellige en leerzame workshop, de smaakvolle eindproducten, de tips, recepten op papier en in de mail. Ik kom zeker vaker.

Lucy · augustus 25, 2021 op 8:17 am

Wat een heerlijke workshop onder begeleiding van Silvia. Veel geleerd over de Ayurvedische keuken en ontzettend lekker gekookt! En ook niet onbelangrijk: er was heel veel gezelligheid!

Super waardevol om nog eens te herhalen dus ik kom zeker terug!

Wat ook heel handig is dat je de recepten naderhand per email krijgt opgestuurd zodat je ze altijd bij de hand hebt.

Annet van der voort · september 4, 2021 op 8:03 pm

Het was een heerlijke en gezellige workshop onder begeleiding van Silvia. Heerlijk gekookt met veel verschillende kruiden, waarover we ook uitleg kregen, wat deze kruiden voor je doen.
Vandaag de Dahl soep gemaakt voor mijn Aziatische gasten en ze vonden hem heerlijk.
Alle recepten krijg je mee, om ze thuis ook te maken.

Patrick Minderhoud · november 2, 2021 op 5:41 pm

Een super leuke workshop en kennismaking met de ayurvedische keuken. En bovenal lekker eten! We gaan zeker nog een keer meer gerechten koken.
Dank je wel Silvia voor deze mooie herinnering.

Tamara · november 3, 2021 op 9:28 am

Wat was het allemaal goed geregeld! Echt een kookfeestje. En heel blij met de recepten en extra kennis over mezelf en mijn vrienden?!!!! Super bedankt, namens een geïnspireerde Pitta.

Roelinda · december 2, 2021 op 1:07 pm

Echt een super leuke en leerzame workshop gehad van Silvia. Het was erg interessant om nog meer te weten te komen over ayurveda en de keuken hiervan. Daarnaast super leuk om vervolgens met de groep een heel menu klaar te maken. Super bedankt voor de workshop!

Henriette Verbaarsschott · maart 2, 2022 op 4:25 pm

Dit was mijn tweede Kookworkshop bij Silvia. Weer veel geleerd over Vedisch koken en Ayurveda. Thuis nog geprobeerd om de soep na te maken, maar… het was niet zo lekker als op de workshop. Een gezellige middag gehad met een leuk clubje dames. Chapati’s maken was een feestje!

Marloes en Majka · maart 2, 2022 op 8:19 pm

Een perfect uitje voor ons als beginners in ayurveda wereld. Wat basis informatie hier en wat verdiepende kook inzichten daar. En dat allemaal tijdens een intiem en gezellig samen komen! In de keuken leer je ook weer nieuwe recepten die je thuis keer op keer kunt maken, wel of niet met variaties. En het proeven, tja dat is natuurlijk het leukste van alles! Dikke dank ­čÖé

Roswitha · maart 28, 2022 op 7:55 pm

Wij hebben met onze 2 volwassen kinderen een leuke leerzame middag gehad. Goede inleiding en daarna leuk koken met elkaar en natuurlijk heeft het ons goed gesmaakt!

Margareth Ottenhof · juni 27, 2022 op 3:12 pm

Wat heb ik genoten en wat weet je veel kennis te delen over de kruiden de toepasbaarheid en geneeskrachtige werking daarover! Het samen koken was ontzettend leuk om te doen om daarna samen de gerechten te eten. Ik heb heeeeerlijk gegeten! Ik ben ook erg blij met mijn koksklapper en de website informatie waar eea verkrijgbaar is.
Silvia ontzettend bedankt voor deze leerzame middag en jouw gastvrijheid!
Iedereen die nog twijfelt om deze kookworkshop te volgen kan ik zeggen gewoon doen! Het maakt het koken nog leuker dan dat het al is!

Elly de Zwart · oktober 13, 2022 op 6:06 pm

Afgelopen week een workshop Ayurvedisch koken met mijn moeder, schoonzussen en lieve vriendin gedaan onder begeleiding van Silvia. Ik vond het geweldig! De workshop heeft voor iedereen veel te bieden: voor degenen die ‘gewoon gezellig met elkaar iets nieuws willen koken en eten’ tot degenen die – zoals ik – echt graag meer willen leren over de vedische keuken en de Ayurvedische leer en voorkeur hebben voor puur, eerlijk, gezond en biologisch eten. Leerzaam, inspirerend, en ook nog eens heel leuk en lekker. Silvia zorgt voor alles: van een op maat gemaakt menu, de inkoop, de workshop tot en met schriftelijke informatie over recepten en waar je benodigdheden kunt verkrijgen. Super!

Janny de Vries · januari 31, 2023 op 7:33 pm

Afgelopen zaterdag de basisworkshop ayurvedisch koken met de Vedische keuken bij Silvia gevolgd.
Ik gebruik al veel kruiden in de keuken maar deze basiscursus overtreft mijn verwachtingen van het zelf bereiden van de heerlijkste smaakvolle gerechten. Deze keuken is zo compleet dat je totaal geen vlees mist. Het is een aanrader voor iedereen die zijn geur- en smaakpapillen wil prikkelen en ook nog eens heel gezondheidsbevorderend wil eten.

Silvia heeft veel kennis en geeft tips en aandachtspuntjes bij de bereiding.

Deze basisworkshop heeft mij de handvatten gegeven om de juiste combinaties van kruiden te maken en gerechten op tafel te toveren die restaurantwaardig zijn.

Daarnaast heeft Silvia die dit samen met haar man doet voor grote gezelschappen, de organisatie tot in de puntjes geregeld, Kruiden in handige opbergboxen, alle benodigdheden netjes uitgestald. Geurige thee├źn waar je van blijft drinken en ook tijdens de bereiding van de gerechten een gezonde traktatie met drankjes naar keuze klaarliggen.

Het is een feestje om dit mee te maken. Ik kan het iedereen aanbevelen die op een ander niveau wil koken. En het is allemaal echt niet te moeilijk. Verwen jezelf en je naasten met zo’n kookworskhop!

Wieske · februari 3, 2023 op 10:48 am

Een ayurvedische kookworkshop is een verrassende manier om je verjaardag te vieren. Silvia maakt er een echt feestje van.

Linda · februari 4, 2023 op 9:07 am

Ik heb een hele leuke workshop Ayurvedisch koken gevolgd bij Silvia! Haar enthousiasme en kennis zijn aanstekelijk. Ik ben geïnspireerd om zelf lekker aan de slag te gaan met koken van heerlijke Ayurvedische gerechten!

Anita · februari 5, 2023 op 2:24 pm

Uitstekende, leerzame en goed voorbereide en begeleide workshop ayurvedisch koken. Silvia en Jaap, ik heb genoten van de heerlijke gerechten die we onder jullie inspirerende begeleiding hebben gemaakt. Wat een rijkdom, al die smaken, geuren en kleuren. Zelfs de bloemkool (niet mijn favoriete groente) smaakte fantastisch. Alles vers en biologisch. Een waar feestmaal!

Paul · oktober 16, 2023 op 3:20 pm

Eindelijk, gisteren was het zover, we konden gaan koken op ayurvedische manier met Silvia. Wat een vakvrouw, ze neemt je mee in Indische sferen met Dosha’s en allerlei soorten kruiden waarvan zij uitleg gaf hoe te gebruiken en wat ze met je doen. Enthousiast begonnen we na de intro met het koken, alles lekker vegetarisch waar ik zo van hou.Silvia stond ons bij als we er niet uitkwamen en gaf ons verschillende leermomentjes(die Anita hardmondig aankondigde als LET OP!! LEERMOMENTJE). Na veel lol en hard gewerkt te hebben had iedereen hun deel van het menu klaar. Alles werd mooi opgediend in prachtige schalen op een bijzettafel en konden we onze borden vol scheppen, wat een genot en smaakexplosies, sommige gerechten waren pittig of heet en andere daarentegen smaakte mild. Kortom een uitgebalanseerde menu van smaken en kleuren en Silvia met haar kennis en kunde van de vedische keuken heeft ons een heerlijke middag en deel van de avond bezorgt. Ik zeg volgend jaar weer!

Annet · oktober 16, 2023 op 7:19 pm

Gisteren een kookcursus ayurvedisch koken van Silvia gehad.
Alles werd van te voren goed uitgelegd en op de recepten die werden gemaakt stond duidelijk aangeven waar de aandachtspunten zaten.
Dan werden we bij elkaar geroepen en voor gedaan hoe het moet.
Het was een gezellige cursus veel van geleerd en het eten was erg lekker

Anita Snoek · oktober 17, 2023 op 5:48 pm

Bedankt silvia voor de super leuke middag.
Het was een leuke leerzame en lekkere workshop.
Je bent een vrouw die kennis heeft van het vak en weet waar je over praat. Ik kijk al uit naar de nieuwe cursus in de zomer, liefs

Wil van Kampen · oktober 17, 2023 op 8:47 pm

Afgelopen zondag (15-10) de workshop Ayurvedisch koken gehad van Silvia. Het was uitermate gezellig, smakelijk en informatief.
Silvia gaf vooraf aan de workshop het e.e.a. aan uitleg wat het Ayurvedisch koken behelst voordat we daadwerkelijk aan de slag gingen.
Super leuk om met potten en pannen in de weer te zijn (samen met een aantal lieve ex collega’s) en eens wat anders te maken dan gerechten uit de traditionele keuken.
De geuren en kleuren van de verschillende specerijen/kruiden samen met het feit dat het vegetarisch is maakte het voor mij net even iets specialer.
Na de bereiding van de verschillende gerechten werd het in prachtige kleurrijke schalen opgediend.
Samen met de andere deelnemers zijn we daarna aan tafel gegaan om te genieten van al dat lekkers.
Het was een mooie/lekkere ervaring en wellicht kom ik nog een keer terug om nogmaals een workshop te volgen.

Silvia heel erg bedankt voor deze gezellige middag.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *